تجهیزات استودیویی, مقالات

انواع میکروفون، نحوه انتخاب میکروفون مناسب

انواع میکروفن

انواع میکروفون در فروشگاه لوازم صوتی ناریتا وجود دارد. با خرید از این فروشگاه فقط کافی است که میکروفونی متناسب با کار خود را انتخاب کنید تا کارایی لازم را برای شما داشته باشد.

انتخاب بهترین میکروفون ها نیز یک کار بسیار دلهره آور است؛ اما زمانی که نسبت به آن آگاهی کامل داشته باشید، دیگر کار سختی نخواهد بود. اگرچه تعداد میکروفون‌های تولید شده هر سال افزایش می‌یابد، ولی قبل از انتخاب میکروفون از میان مدل های جدید، بهتر است کارایی که از آن می خواهید، مشخص کنید.

بنابراین اگر بدانید که می خواهید از چه نوع میکروفونی استفاده کنید، می‌توانید انتخاب‌های خود را محدود و ابزار مناسب برای کار خود را پیدا کنید.

میکروفون را برای چه استفاده ای می خواهید؟
به نظر می رسد اساسی ترین سوالی است که باید بپرسید، اما دانستن هدف اصلی میکروفونی که می خواهید بخرید، بخش مهمی از فرآیند تصمیم گیری است. اگر ترانه سرا هستید و می خواهید صدای خود را ضبط کنید، به میکروفون متفاوتی نسبت به زمانی که می خواهید یک کیت درام را ضبط کنید، نیاز دارید. ممکن است یک میکروفون برای پخش صدا یا پادکست بخواهید، باز هم نوع میکروفونی که خریداری می کنید، باید متفاوت باشد.

در این مقاله انواع رایج و مفید میکروفون و عملکرد آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

انواع میکروفن

4 نوع میکروفون وجود دارد که عبارت است از:

  • میکروفون های داینامیک
  • میکروفون های کندانسور دیافرامی بزرگ
  • میکروفون های کندانسور دیافرامی کوچک
  • میکروفون های روبانی

برای آگاهی بیشتر مطالعه مقاله کابل میکروفن شیلدار پیشنهاد می شود.

انواع میکروفن ناریتا

1- میکروفون دینامیکی (پویا)

میکروفون های پویا، یکی از پرکاربردترین میکروفون ها در دنیای صوت هستند. آنها ارزان، بادوام و در برخی از موارد، رایج ترین منابع ضبط صدا فوق العاده هستند. با استفاده از یک سیم پیچ القایی متحرک معلق در میدان آهنربا، میکروفون های دینامیک مانند یک بلندگو به صورت معکوس عمل می کنند.

میکروفون های پویا به گذرا پاسخ می دهند و سطح فشار صدا (SPL)  بالا را به خوبی مدیریت می کنند. این کار آنها را به انتخابی طبیعی برای منابع با صدای بلند مانند میکروفون های بسته درام کیت و کابین های گیتار و باس تبدیل می کند. با توجه به مقرون به صرفه و همه کاره بودن آنها، قطعا باید یک یا دو میکروفون پویا در مجموعه شما وجود داشته باشد.

به نوعی می توان بیان کرد که هیچ استودیو خانگی نباید بدون میکروفن دینامیک باشد.

پیشنهاد ویژه ناریتا برای خرید انواع میکروفن: میکروفن Neumann U87 Ai With EA87

2- میکروفون خازنی (دیافراگمی بزرگ)

هنگامی که به میکروفون های ضبط استودیویی فکر می کنید، احتمالاً میکروفون های خازنی دیافراگمی بزرگ اولین چیزی است که به ذهن شما خطور می کند. آنها میکروفون های بزرگ، شیک و جدی هستند که در اکثر موقعیت های استودیو ضبط حرفه ای مشاهده می کنید. میکروفون های دیافراگمی بزرگ با استفاده از خازن (یا کندانسور) برای تبدیل ارتعاشات صوتی به جریان الکتریکی کار می کنند. همچنین به این معنی است که آنها بسیار حساس تر از میکروفون های پویا یا میکروفون های نواری هستند و سیگنال بلندتری را تولید می کنند.

حساسیت آنها را برای منابع آرام یا بسیار پویا (مانند آواز) ایده آل می کند.

کندانسورهای دیافراگمی بزرگ تعدادی از ویژگی های صوتی دلپذیر را برای صداها نشان می دهند. آنها به ایجاد صدای «بزرگ تر از زندگی» کمک می کنند که ما با خواننده های حرفه ای استودیو مرتبط می کنیم.

کندانسورهای دیافراگمی بزرگ تعدادی از ویژگی های صوتی دلپذیر را برای صداها نشان می دهند.

اگر به دنبال میکروفونی هستید که بتواند هر کار را انجام دهد، یک خازن دیافراگمی بزرگ در نظر بگیرید. بسیاری از این نوع میکروفن های مدرن الگوهای قطبی قابل انتخابی را ارائه می دهند که آنها را به طرز باورنکردنی همه کاره و در موقعیت های مختلف ضبط و یکی از بهترین میکروفون ها برای ساخت استودیو شما مفید می کند.

پیشنهاد ویژه ناریتا برای خرید انواع میکروفن: میکروفن Rode M5 Matched Pair

3- میکروفون کندانسور (دیافراگمی کوچک)

کندانسورهای دیافراگمی کوچک (گاهی اوقات خازن های مدادی نامیده می شوند) کوچک تر و کمتر زرق و برق تر از میکروفون های خازنی دیافراگمی بزرگ هستند. اما آنها با وجود جثه کوچکشان به همان اندازه مفید هستند. کندانسورهای دیافراگمی کوچک پاسخ گذرا عالی، انتهای بالایی کشیده و الگوهای پیکاپ ثابت دارند.

این روند باعث می شود آنها برای تکنیک های استریو واقع گرایانه و سازهای آکوستیک عالی باشند. اگر در جلسه ضبط موسیقی کلاسیک بنشینید، به احتمال زیاد بیشتر میکروفون های کندانسور دیافراگمی کوچک را خواهید دید. اغلب آنها به صورت جفت برای ضبط استریو استفاده می شوند، بنابراین به ویژه برای ایجاد تصاویر استریو دقیق از فضاهای آکوستیک واقعی موثر هستند.

4- میکروفون روبانی (نواری)

فناوری میکروفون روبانی به اولین روزهای میکروفون ها برمی گردد. عکس‌های دوران طلایی پخش پر از مجریانی است که با میکروفون‌های روبانی کلاسیک صحبت می‌کنند. این نوع میکروفون‌های از یک نوار بسیار نازک (منتظر آن) از مواد رسانای الکتریکی که بین قطب‌های آهنربا معلق است برای تولید سیگنال استفاده می‌کنند.

طرح‌های روبان اولیه فوق‌العاده شکننده بودند. حرکت نامناسب آنها یا حتی قرار دادن آنها در معرض SPL بالا می تواند باعث شکستن روبان شود. اما صدای آنها ارزش این را داشت که یکی دیگر از همین نوع میکروفون جایگزین آن شود. میکروفون‌های روبانی به خاطر لحن گرم و قدیمی‌شان ارزشمند هستند.

میکروفون‌های روبانی به خاطر لحن گرم و قدیمی‌شان ارزشمند هستند. میکروفون های نواری به طور طبیعی یک الگوی قطبی کامل شکل هشت تولید می کنند و به EQ بسیار خوب پاسخ می دهند.

اگرچه میکروفون‌های روبانی امروزی به اندازه طرح‌های اولیه شکننده نیستند، اما آسیب دیدن آنها آسان‌تر از دینامیک یا کندانسور است. در هنگام دست زدن به آنها مراقب باشید.

برای آگاهی بیشتر مطالعه مقاله خرید میکروفن های بی سیم و سیمی پیشنهاد می شود.

انواع میکروفن حرفه ای ناریتا

انتخاب هوشمندانه انواع میکروفون

در ضبط، انتخاب میکروفون احتمالاً مهم ترین عامل بعد از کیفیت خود ساز است. با انتخاب انواع میکروفون مناسب، نحوه درست کردن آن را بیاموزید و بهترین میکروفون را برای نیازهای خود دریافت کنید.

اکنون که می‌دانید چه زمانی باید از میکروفن دینامیک را انتخاب کنید یا اینکه از چه نوع میکروفن دیافراگمی استفاده کنید، می توانید میکروفن خود را ارتقا دهید.

برای خرید انواع محصولات صوتی به صورت عمده یا تکی می توانید آن را به ناریتا، بزرگ ترین فروشگاه محصولات صوتی ایران سفارش دهید. این فروشگاه تمام محصولات خود را از برندهای معتبر دنیا و با تضمین کیفیت ارائه می دهد.

پست های مرتبط

یک فکر در مورد “انواع میکروفون، نحوه انتخاب میکروفون مناسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *