بهترین میکروفون برای گویندگی و صداپیشگی و دوبله تضمین میکند که پروژههای شما با کیفیت صدای واضح و شفاف ارائه میشوند، در حالی که ممکن است یک میکروفون بد صدایی با کیفیت پایین، خفهکننده و غیرحرفهای ارائه دهد که هر چقدر هم که آن را ویرایش کنید، درست به نظر نخواهد رسید.
بهترین صدا از طریق میکروفون می تواند دنیایی از تفاوت را در مورد کیفیت کار خوانندگی، صداپیشگی، آواز، نریشن و سایر پروژه های شما ایجاد کند.
یک میکروفون مناسب مکانی برای شروع است. همچنین یک میکروفون خوب برای مدت بسیار بسیار طولانی، حتی با تغییر تکنولوژی، مفید باشد.
بهترین میکروفون برای گویندگی چیست؟
با انواع مختلف و مارک های مختلف میکروفون در بازار، دانستن اینکه از کجا شروع کنید می تواند دشوار باشد. میکروفون های مختلف برای انواع صداها، اسکریپت ها و برنامه ها مناسب هستند، ولی شما باید آنها را با توجه به کارایی که لازم دارید، انتخاب کنید. برای مثال اگر صدای عمیقی دارید، میکروفونی می خواهید که بتواند فرکانس های پایین را مدیریت کند یا اگر روایتهای زیادی را با محدوده دینامیکی انجام میدهید، میکروفونی میخواهید که بتواند طیف وسیعی از صداها و سطوح صدا را کنترل کند.
این موارد فقط چند نمونه از مواردی هستند که هنگام انتخاب صدا از طریق میکروفون به کار می روند. نکته این است که همه میکروفون ها یکسان نیستند و باید عاقلانه انتخاب کنید تا پول خود را هدر ندهید.
در این مقاله بهترین میکروفونها بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله کیفیت صدا، قیمت، دوام و موارد دیگر بررسی و درجه بندی شده است. حتی تنظیمات پادکستهای معروف و هنرمندان صدا نیز مورد بررسی قرار گرفته تا بفهمید که بهترین دوبلرها در این زمینه از کدام میکروفون استفاده میکنند.

انواع میکروفون مناسب برای گویندگی
1- Blue Yeti
یک نوع میکروفون USB با ویژگیها برای گویندگی مبتدی که صدایی واضح ارائه میکند. این نوع جزو میکرفون های خازنی و دارای قیمت پایین هستند.
2- Blue Snowball iCE
نوعی میکروفون خازنی USB جامد که برای مصارف خانگی یا اداری مناسب است. کارایی بالا، نحوه استفاده آسان و قیمت پایینی دارد.
3- Rode NT-USB
مدل کندانسور USB Cardioid با کیفیت استودیویی، مناسب برای صداپیشگان مبتدی و حرفه ای، دارای پایه سه پایه است. این نوع میکروفون خازنی و قیمتی مناسب دارد.
4- Audio-Technica AT2020USB
یک میکروفون USB ارزان قیمت برای اجرای صدا، بدون نیاز به پیش تقویت کننده، همراه با نظارت خودکار است. این نوع میکروفون خازنی و قیمتی نسبتا پایین دارد.
5- Rode NT1A
این نوع میکروفون کندانسور متناسب با نیازهای دوبلرها حرفه ای است، همچنین خازنی و قیمتی مناسب دارد.
6- Harlan Hogan VO
برای صداگذاری خوب است، شامل قاب سخت، پایه ضربهای و کابل XLR است. این نوع میکروفون جزو گروه میکروفون های خازنی کم هزینه محسوب می شود.
7- SE Electronics sE2200a
میکروفون دیافراگم بزرگ SE صدایی گرم ارائه می دهد و همه صداهای را پوشش می دهد. این نوع میکروفون جزو گروه میکروفون های خازنی با قیمت پایین است.
8- Shure SM7B
این نوع میکروفون، پاسخ فرکانسی مسطح با برد وسیع دارد که جزو میکروفون های داینامیکی و پویا است. از لحاظ قیمت جزو میکروفون های میان رده است.
9- Rode Procaster
میکروفون صوتی پویا با کاهش نویز چشمگیر، چند منظوره و مقرون به صرفه است.
10- Heil PR-40
این نوع میکروفو داینامیکی استودیویی برای دوبلرهای حرفه ای مناسب است. فرکانس وسیع و رقیب قوی برای میکروفون های خازنی است که از لحاظ قیمت جزو میکروفون های میان رده محسوب می شود.
11- Electro Voice RE-20
میکروفون حرفه ای پویا با کیفیت صدای عالی که از لحاظ قیمت جزو میکروفون های میان رده است.
12- Neumann TLM 102 MT
میکروفون کاردیوئید خازنی فوق العاده برای ضبط خانگی و استودیویی، همراه با پایه ایستاده است. از لحاظ قیمت جزو میکروفون های میان رده محسوب می شود.
پیشنهاد ما: مقاله راهنمای خرید پیانو آکوستیک را حتما مطالعه کنید.

13- Rode NTK
این میکروفون لوله ای طیف گسترده ای را با قیمت مناسب ارائه می دهد.
14- Townsend Labs Sphere L22
این میکروفن خازنی دو کپسولی حرفه ای با دیافراگم بزرگ با خروجی های دوگانه است که نسبت با سایر میکرفون های مناسب برای کار دوبلری قیمت بالاتری دارد.
15- Neumann TLM103
این نوع میکروفن کاردیوئیدی مشهور برای صدای آماتور و حرفه ای، دارای دیافراگم بزرگ و کاهش نویز استثنایی است.
16- Sennheiser MKH416-P48U3
این میکروفون برای ضبط حرفه ای صدا استفاده می شود.
17- Neumann U87
میکروفون استودیویی قابل تعویض است که سه الگوی جهت دارد و فوق العاده حساس و کارآمد است. این میکروفون خازنی و قیمت بالایی دارد.
ویژگی های انواع میکروفون مناسب برای گویندگی
اگر به دنبال خرید یک میکروفون برای صداپیشگی یا سایر کارهای ضبط هستید و نمیتوانید تصمیم بگیرید کدام یک را تهیه کنید، باید بدانید که هنگام خرید میکروفون باید به نکات مهمی توجه کنید. چه یک حرفه ای باتجربه باشید یا یک مبتدی، آگاهی درباره این نکات به شما در خرید بهترین میکروفون کمک می کند.
بنابراین باید بدانید که یک میکروفون دارای یک سری ویژگی های مهم است که قبل از بررسی گزینه های خاص باید آنها را درک کنید. شما باید بین USB یا XLR، کندانسور یا دینامیک، دیافراگم بزرگ یا کوچک، کاردیوئید یا غیرکاردیوئید و غیره یکی را انتخاب کنید.
این سخن که «هر چه گرانتر باشد، بهتر است و کیفیت بیشتری دارد» واقعاً هنگام یافتن بهترین میکروفون برای دوبله صدق نمیکند. بلکه در هنگام انتخاب آن باید به ویژگی و کارایی آن توجه کنید. برای مثال احتمال دارد یک نوع میکروفون با قیمت متوسط کارایی بالاتری نسبت به میکروفون با قیمت بالاتر داشته باشد.
میکروفون ها چگونه کار می کنند؟
یک میکروفون امواج صوتی را می گیرد و آنها را به سیگنال های الکتریکی آنالوگ تبدیل می کند. به این فرایند تبدیل شدن نیز می گویند که در آن یک نوع انرژی به نوع دیگر تبدیل می شود.
تمام مراحل بعدی، مانند تقویت یا تبدیل سیگنال های آنالوگ خام به سیگنال های دیجیتال توسط اجزای دیگر انجام می شود.
در ضمن برخی از میکروفون ها شامل پری آمپ های داخلی و مبدل های آنالوگ به دیجیتال (ADC) هستند.
پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله پاور میکسر مایداس را از دست ندهید.

انتخاب آگاهانه بهترین میکروفون
برای انتخاب هوشمندانه یک میکروفون گویندگی، به دو سوال مهم در مورد کیفیت ها و موارد استفاده که ممکن است نیاز داشته باشید، باید پاسخ داده شود، سپس آن را خریداری کنید.
1- نوع اتصال را انتخاب کنید (USB یا XLR)
ابتدا باید در مورد اتصال تصمیم بگیرید. میتوانید با میکروفونهای USB دیجیتال و XLR آنالوگ سنتی، صداهای عالی ضبط کنید.
میکروفونهای USB گزینه فشردهتری هستند که برای صداپیشگان سطح ابتدایی مناسب هستند، در مقابل XLR همه کاره و حرفه ای است، اما از نظر استفاده پیچیده تر است.
صدای USB روی میکروفون یک راه حل آماده برای ضبط است که به حداقل منحنی یادگیری و قیمت متوسط دلالت دارد. استفاده از میکروفون های USB مزایا و معایبی دارد.
2- نوع میکروفون را انتخاب کنید (خازنی یا دینامیک)
دو نوع میکروفون رایج، دینامیک و خازنی هستند. هر دوی آنها کار یکسانی را برای تبدیل صدا به تکانه های الکتریکی انجام می دهند، اما عملکردهای متفاوتی دارند.
مقایسه میکروفون دینامیکی (پویا): بهترین میکروفون برای گویندگی
اکثر میکروفون ها دینامیکی (پویا) هستند. آنها می توانند به کوچکی گوشی هوشمند شما باشد یا به بزرگی میکروفون های استودیویی باشند. این نوع میکروفون برای گویندگی، روایتهای طولانی و کتابهای صوتی (نیازی به پاکسازی کلیک روی دهان ندارد)، استودیوهای خانگی، ضبط در فضای باز، مصاحبه، رویدادهای زنده مناسب است. هر کدام از این میکروفون ها مزایا و معایب بسیاری دارند.
مزایای آنها عبارت است از:
- نواقص صدا را صاف می کند.
- محکم و بادوام است.
- به برق فانتوم نیاز ندارد.
- در اتاق های پر سر و صدا کار می کند و صدای شما را ایزوله می کند.

معایب آنها عبارت است از:
- حساسیت پایین
- محدوده دینامیکی باریک تر (تفاوت از صدای آرام تا بلند)
- جلوه مجاورت (تقویت فرکانس پایین هنگام صحبت از نزدیک با میکروفون، شناخته شده در پخش رادیویی)
میکروفون های خازنی (کندانسور): بهترین میکروفون استودیویی
میکروفون های خازنی به طور خاص برای استفاده در استودیو طراحی شده اند و برای ضبط حرفه ای مناسب تر هستند. دیافراگم بزرگ تر و حساسیت بیشتر به دستیابی به صدای طبیعی با قدرت بالا کمک می کند. این نوع میکروفون مناسب برای استودیوهای حرفه ای عایق صدا یا گنجه، صداگذاری، کتاب صوتی و پادکست است.
مزایای آنها عبارت است از:
- پاسخ فرکانس طبیعی
- محدوده دینامیکی گسترده تر
- حساسیت بیشتر
معایب آنها عبارت است از:
- آکوستیک دقیق نیاز است.
- شما باید مراقب صداهای پس زمینه (پنکه ها، تهویه مطبوع، دستگاه ها، همسایگان، بچه ها و سگ ها) باشید.
- استفاده بدون تمرین سخت تر است.
- فقط برای استفاده در فضای داخلی مناسب است.
- شکننده است، می تواند توسط رطوبت و گرد و غبار آسیب ببیند.
ناریتا، بزرگ ترین فروشگاه محصولات صوتی
برای خرید انواع محصولات صوتی به صورت عمده یا تکی می توانید آن را به ناریتا، بزرگ ترین فروشگاه محصولات صوتی ایران سفارش دهید. این فروشگاه تمام محصولات خود را از برندهای معتبر دنیا و با تضمین کیفیت ارائه می دهد.